Новини

Бизнес инкубатор – Гоце Дечев стартира записване за ОБУЧЕНИE С ВАУЧЕРИ по ЦИФРОВА КОМПЕТЕНТНОСТ

Бизнес инкубатор – Гоце Делчев е одобрен Доставчик на обучение с ваучери за придобиване на дигитални умения по ключова компетентност (КК) 4 „Цифрова компетентност“ – базово ниво (55 учебни часа) и средно ниво (45 учебни часа)  в присъствена форма. Могат да се обучават както заети, така и безработни лица. За безработните Агенцията по заетостта покрива пътните разходи и изплаща стипендия.

Желаещите да се включат в обучение могат да се свържат с нас за повече информация и е необходимо да подадат електронно заявление към Агенцията по заетостта на следния линк: https://serviceseprocess.az.government.bg/service/5aedf067-45f5-4a56-9fe7-ca42f9084cc8/description .

Обучението е по учебна програма, утвърдена от Министъра на труда и социалната политика и  ще бъде финансирано по „Компонент 2: „Обучения за DI-GI умения и компетенции“, изпълняван в рамките на инвестиция ПЗ - „Предоставяне на обучения за дигитални умения и създаване на платформа за обучение на възрастни“ на Националния план за възстановяване и устойчивост. Повече информация за процедурата вижте тук: https://www.az.government.bg/bg/news/view/startira-priemyt-na-zajavlenija-za-obuchenija-s-vaucheri-4104/ .

Този сайт използва бисквитки. Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта.
Прочетете повече за политиката за защита на личните данни.