Събития

Иновационен лагер на средношколците от Junior Achievement в НПГ "Димитър Талев" - Гоце Делчев се проведе през ноември. Събитието бе част от Световната седмица по предприемачество и имаше за цел да насърчи младите хора да развиват иновационно, творческо мислене и предпремачество. За пореден път Бизнес инкубатор - Гоце Делчев участва в проявите на училището с менторство и като част от журито.

 

На 17-18 ноември в София ще се състои Заключителна среща на Национална селска мрежа. Директорът на Бизнес инкубатор - Гоце Делчев - Росица Джамбазова ще представи работата на Фокус група „Нови участници в земеделието“.

На 24 юли 2015 г. в местността Узана ще се проведе традиционния Узана Еко-фест. Бизнес инкубатор - Гоце Делчев ще участва като част от Национална селска мрежа в събитието и ще представи свои инициативи за младежка заетост. 

Бизнес инкубатор – Гоце Делчев, ЦПП съвместно с Бизнес информационен и консултантски център-Сандански организара четвъртия работен семинар на тема „ИНОВАЦИОННА СТРАТЕГИЯ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНА СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ 2014 – 2020 - ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА УЧАСТИЕ НА МЕСТНО НИВО“.

Конференция за представяне на резултатите, които младежите от регион Гоце Делчев – Гевгелия постигнаха при изпълнение на трансграничен българско-македонски проект Младежки иновационен център, се проведе в Гевгелия, Македония на 29-30 април. Кметът на община Гевгелия и Президент на Югоизточния регион в Македония г-н Иван Франгов поздрави участниците с постигнатото и пожела успешна реализация на идеите и плановете им.

Страница 1 от 2

Този сайт използва бисквитки. Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта.
Прочетете повече за политиката за защита на личните данни.