Новини

"Първи стъпки в бизнеса" - среща на млади хора с успешни предприемачи

За първите стъпки в бизнеса научиха млади потенциални предприемачи от вече изградили името си бизнесмени на специална среща организирана от Бизнес инкубатор - Гоце Делчев в рамките на проект InnoBUS.

Своят път като предприемачи, ценни съвети и насоки за стартиране и развитие на бизнеса споделиха предприемачите от транс-граничния регион България - Гърция Елена Бацалова, собственик на салон за красота Куин'с клъб, Костадин Мълчанков, производител на сладкарски изделия "Як брадърс", Таня Янева, фитнес и уелнес инструктор от "Експрес спорт" и Румен Генов, който говори за научни открития приложени в козметичния бизнес от КАРБОН ТЕХ АР ДЖИ ООД, Кърджали.

    

Младите участници бяха силно заинтересувани от мотивацията за стартиране на бизнес на презентаторите, питаха за най-сериозните препятствия и преодоляването им, за тактики за налагане на пазара и справяне с конкуренцията. Най-ценните съвети, които получиха бяха да са упорити, креативни и да имат разбиране към клиентите си.

 

 Събитието бе организирано от Бизнес инкубатор - Гоце Делчев в изпълнение на проект „Укрепване на конкурентоспособността и екстраверсията на трансграничния бизнес чрез прилагане на иновативни и специализирани действия“ с акроним INNOBUS, на Сдружение на предприемачите регион Гоце Делчев, финансиран по Програма ИНТЕРРЕГ V-A Гърция - България 2014-2020.

 

Този сайт използва бисквитки. Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта.
Прочетете повече за политиката за защита на личните данни.