Новини

Иновативно модулно обучение за бъдещи предприемачи

Успешно приключи практическото Иновативно модулно обучение за бъдещи предприемачи, в което участваха младежи от Гоце Делчев и региона.

Екипът от експерти на Бизнес инкубатор - Гоце Делчев, Център за подпомагане на предприемачеството работи интензивно с младите хора за нови знания и придобиване на предприемачески умения чрез генериране на техни бизнес идеи и оценката им, разработването на най-перспективните идеи за превръщането им в бизнес, дигитален маркетинг, финансов мениджмънт, изграждане на екип и управление, презентационни умения и устойчиво развитие. 

Приложената методика учене чрез правене е много ефективна и заедно с мотивацията и усилията на участниците да развият своята бизнес идея даде отлични резултати - представени 6 бизнес идеи от екипите, които имат приложение на практика. 

Обучението е по проект „Укрепване на конкурентоспособността и екстраверсията на трансграничния бизнес чрез прилагане на иновативни и специализирани действия“ с акроним INNOBUS, на Сдружение на предприемачите регион Гоце Делчев, финансиран по Програма ИНТЕРРЕГ V-A Гърция - България 2014-2020.

 

 

 

Този сайт използва бисквитки. Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта.
Прочетете повече за политиката за защита на личните данни.