Събития

Семинар за възможности за участие на местно ниво в RIS3

Бизнес инкубатор – Гоце Делчев, ЦПП съвместно с Бизнес информационен и консултантски център-Сандански организара четвъртия работен семинар на тема „ИНОВАЦИОННА СТРАТЕГИЯ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНА СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ 2014 – 2020 - ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА УЧАСТИЕ НА МЕСТНО НИВО“.

Семинарът ще се проведе на 03 юли 2015 г. от 10:30 ч. в конферентната зала на Хотел „Неврокоп“, в град Гоце Делчев. 

Събитието е част от серия семинари, които се провеждат на територията на трансграничния район България - Гърция, като целта е представянето на Иновационната стратегия за интелигентна специализация, която съгласно изискванията на Европейската Комисия е задължително условие за усвояването на средствата по първите приоритети на Оперативните програми “Иновации и конкурентоспособност” и “Наука и образование за интелигентен растеж” през периода 2014-2020 г. 

Ще бъде представена и първата отворена процедура за кандидатстване на бизнеса по ОП „Иновации и конкурентоспособност“ насочена към „Подобряване на производствения капацитет в МСП“.

Регистрация за участие не по-късно от 02.07.2015 г., 17:00 часа на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  или : http://goo.gl/forms/mk6PFXF7SQ

Предварителна програма

Формуляр за регистрация

Този сайт използва бисквитки. Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта.
Прочетете повече за политиката за защита на личните данни.