Новини

Информационни и мотивационни форуми в Сандански и Благоевград по проект „Комплексна подкрепа за успешен бизнес старт в Югозападна България“

Кампанията за информиране и мотивиране на бъдещи предприемачи в югозапдна България продължава:

- В Сандански на 27.08.2018 от 14:00 ч. в залата на Общински съвет,  гр. Сандански

- В Благоевград на 28.08.2018 от 10:00 ч. в залата на Бизнес център "Пара", ул. Иван Михайлов 1, гр. Благоевград.

Каним всички заинтересовани да присъстват и се запознаят с възможностите за обучение и консултиране за стартиране на бизнес.

Ще представим какво ще включва практическото обучение по предприемачество, което ще се проведе на място  в Сандански и в Благоевград, индивидуалния подход  към идеята на всеки участник  и консултирането за разработване на бизнес план и бизнес проект, подкрепата и конкретни стъпки за стартиране на бизнес, възможностите за финансиране на бизнес идеята

като например отворената програма за кандидатстване за безвъзмездно финансиране до 80% „Насърчаването на предприемачеството“ на Оперативна Програма Иновации и конкурентоспособност. Проектът е насочен към мотивирани участници, включващи безработни лица, неактивни или работещи, в т.ч. младежи до 29 г, жени, хора с увреждания, хора в активна трудова възраст, заети, но с желание да започнат свой бизнес  или да се подготвят да управляват бизнес.

Предстоят форуми за информиране и мотивиране по проекта в Рила и Кочериново.

Обучението и консултирането за включените участници е безплатно, разходите се покриват в рамките на бюджета от проект Комплексна подкрепа за успешен бизнес старт в Югозападна Българияпо програма Развитие на човешките ресурси 2014-2020 на Бизнес инкубатор – Гоце Делчев, Център за подпомагане на предприемачеството в партньорство със Сдружението на Югозападните общини. 

За да заявите участие: тел.: 0751 60404 или 0884787373, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Този сайт използва бисквитки. Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта.
Прочетете повече за политиката за защита на личните данни.