Новини

Включете се в обучение „Социален предприемач“

Бизнес инкубатор – Гоце Делчев стартира интересно обучение „Социален предприемач“, включващо:

  • - Онлайн обучение в 5 модула, които са разработени на база опита на партньорите от Шотландия, България, Испания, Италия, добри практики и препоръки от специалисти. Предвидени са самостоятелни упражнения към всеки модул, за практическо усвояване на знанията
  • - Групови обучителни сесии , където да обсъдите своите идеи и въпроси с обучител/ментор и наред с това имате възможност да обменяте идеи и осъществите контакти в мрежа с останалите участници.
  • - Задълбочено практическо обучение на място в социално предприятие и НПО.

Обучението дава възможност за споделяне на директния опит на успешни европейски социални предприятия като McSence, стартирало през 1988 г в отговор на икономическия срив, след закриването на минната промишленост в Шотландия, а за 2016 г достига оборот от 1,9 млн. паунда и заетост 200 човека.

Успешно завършилите ще получат Европейски сертификат. Основна целева група са младежи, които са мотивирани да преминат обучението и развият своя социална бизнес идея. Предимство имат младежите, които не учат и не работят и в неравностойно положение.

Обучението е безплатно. То е част от дейностите по проект "Стартиране на младежко социално предприемачество" по програма Еразъм+ К2.

Начало: месец март 2018 г.

Местата са ограничени.

За повече информация и записване: Бизнес инкубатор – Гоце Дечев, тел. 0884787372, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Този сайт използва бисквитки. Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта.
Прочетете повече за политиката за защита на личните данни.