:: Каталог :: още ... >>      
1 2 3 4 5 >>
 
 
"Царските одежди"
Дизайнер Ивана Влахова
Модел на журито
на ревю "Стил и фантазия"
Моделът е изработен от екокожа. Нестандартният му вид е неизбежен в навлизането на небрежния стил в световната мода и засиленото влияние на модните генерации и благородната инвазия на младежките ценности.
"Кървава страст"
Дизайнер Гергана Кременлиева
Модел на публиката
на ревю "Стил и фантазия"
Рокля от тафта, цвят бордо, примамваща погледите на всеки мъж. Тафтата гали женското тяло, като подчертава неговата красота. Роклята само леко загатва, без да разкрива достатъчно и оставя останалото на въображението ви.
"Пролетен полъх"
Дизайнер Красимира Стоева
Дизайнерът е вдъхновен от новото начало на живота, което идва с пролетта. Раздвижен тоалет, изработен от двулицева тафта със зелен цвят, който подчертава актуалността на модната линия. Нежно прилепващо бюстие изразява женската индивидуалност, а ефирната пола е самото вдъхновение на дизайнера.
"Женски трепет"
Дизайнер Мария Икономова
Моделът е изработен от червен сатен, втален в горната си част и подплатен в долната с черен кринолин. Дизайнерът е вдъхновен от старата епоха на кралското величие и преобразен от духа на съвременната мода. Червеният цвят създава невероятно усещане за живот на дрехата.
"Флирт"
Дизайнер Мария Бутилова
Сложно скроен модел, в който изпъква нежния и същевременно дръзкия дух на жената. Черното подчертава индивидуалността, а червеното придава усещане за лукс.
"Georgia"
Дизайнер Величка Татанова
Моделът създава усещане за последните слънчеви лъчи, борещи се с идващата нощ. Подчертава грацията и силуета на женското тяло.