Новини

Вече можете да кандидатствате за ваучер за обучение в бюрата по труда по новата схема "Ваучери за заети лица", наследник на "Аз мога" и "Аз мога повече". 

Бизнес инкубатор – Гоце Делчев е регистриран доставчик на обучения към Агенцията по заетостта и ще извършва обучения по ключови компетентности и професионално обучение по следните специалонсти:

компютърно обучение:

Компютърно обучение – текстообработка, електронни таблици и Интернет

езиково  обучение: 

- Английски език (А1, А2, В1)

- Английски език (А2, В1, В2)

Обявени са резултатите от „Конкурс за бизнес идеи на младежи START-UP ACADEMY BG – MK“, който се проведе в периода 12 април – 22 май 2017 година. В рамките на конкурса взеха участие над 60 младежи от област Благоевград, които представиха 32 идеи за създаване на собствен бизнес. Включиха се  младежи на възраст 16 – 29 години, ученици и студенти от област Благоевград. Жури от експерти с дългогодишен опит в управлението, бизнес планирането и финансирането на малък и среден бизнес оцени постъпилите бизнес идеи и изготви окончателното класиране на участниците.

Информацията за резултатите от конкурса е достъпна тук.

Вие сте младежи от 16 до 29 години, имате идеи за бизнес, искате да ги реализирате, но не знаете как? 

Включете се в конкурс за най-добри младежки бизнес идеи. Идеите могат да бъдат индивидуални или на екип до трима участници. 

Ние от Младежкия старт-ъп  бизнес консултантски клуб YOUth Club в Бизнес инкубатор - Гоце Делчев и БИКЦ-Сандански ще Ви помогнем да реализирате идеите си чрез:

  • - безплатно участие в серия от обучения в България и Македония с покрити разходи за настаняване, транспорт и изхранване
  • - менторство и консултации от експерти с дългогодишен опит в сферата на бизнеса и предприемачеството. 

КАК ДА УЧАСТВАТЕ?  

Микс от свежи идеи, енергия и желание за изява забъркаха младите дизайнери от ателието за приложни изкуства и занаяти по Проект „Мрежа за творческо предприемачество“ още в първите си срещи. Ателието ще продължи своята работа в следващите месеци в подкрепа на креативните хора, желаещи да разработят уникални продукти и развият своите умения и знания за творческото предприемачество.

 

Бизнес инкубатор – Гоце Делчев изпълнява дейности по нов трансграничен българо-македонски проект "Повишаване на потенциала за предприемачество и перспективите за заетост на младите хора чрез изграждане на капацитет и работа в мрежа (Start-Up Academy Bulgaria - Macedonia)" на Бизнес информационен и консултански център Сандански.

Страница 1 от 4

Този сайт използва бисквитки. Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта.