Новини

Вие сте младежи от 16 до 29 години, имате идеи за бизнес, искате да ги реализирате, но не знаете как? 

Включете се в конкурс за най-добри младежки бизнес идеи. Идеите могат да бъдат индивидуални или на екип до трима участници. 

Ние от Младежкия старт-ъп  бизнес консултантски клуб YOUth Club в Бизнес инкубатор - Гоце Делчев и БИКЦ-Сандански ще Ви помогнем да реализирате идеите си чрез:

  • - безплатно участие в серия от обучения в България и Македония с покрити разходи за настаняване, транспорт и изхранване
  • - менторство и консултации от експерти с дългогодишен опит в сферата на бизнеса и предприемачеството. 

КАК ДА УЧАСТВАТЕ?  

Микс от свежи идеи, енергия и желание за изява забъркаха младите дизайнери от ателието за приложни изкуства и занаяти по Проект „Мрежа за творческо предприемачество“ още в първите си срещи. Ателието ще продължи своята работа в следващите месеци в подкрепа на креативните хора, желаещи да разработят уникални продукти и развият своите умения и знания за творческото предприемачество.

 

Бизнес инкубатор – Гоце Делчев изпълнява дейности по нов трансграничен българо-македонски проект "Повишаване на потенциала за предприемачество и перспективите за заетост на младите хора чрез изграждане на капацитет и работа в мрежа (Start-Up Academy Bulgaria - Macedonia)" на Бизнес информационен и консултански център Сандански.

Обучение за обучители „Разработване на креативни продукти“ по проект „Мрежа за творческо предпремачество“ ще проведе Бизнес инкубатор – Гоце Делчев на 9 и 10 март 2017 г. в комплекс „Боже име“. В него ще се включат най-активните местни участници, подбрани въз основа на анкетни карти. Целта е те да бъдат подготвени за лидери на изграждащите се по проекта три творчески ателиета – за създаване на филми и промоционални клипове, приложни изкуства и занаяти, и музикална и звукозаписна работилница. Вдъхновение и ценни съвети обучителите ще получат от експерта Мариета Ценова – арт-директор за медии и рекламни кампании, креативен директор на списания, стилист и дизайнер на декори и костюми за театьр, музикални видео-клипове и късометражни филми, фотограф, графичен дизайнер.

Във връзка с изпълнението на проект CB006.1.31.050 „МРЕЖА ЗА ТВОРЧЕСКО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО“, по програма Interreg-IPA CBC Programe Bulgaria – Macedonia CCI 2014TC16I5CB006Бизнес инкубатор – Гоце Делчев набира желаещи да се включат в дейностите. 

Целите на проекта са да допринесе за повишаване на конкурентоспособността на регионалния бизнес чрез стимулиране на креативността сред младежи и читалища; да изгради капацитет у креативни предприемачи за разработване на креативни продукти и услуги; да създава предприемачески умения и нагласа и да насърчи изграждането на мрежа за креативно предприемачество.

 

Страница 1 от 3

Този сайт използва бисквитки. Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта.